Jaap Reesema

De Nederlandse Jaap Reesema is een veelzijdige zanger, producer, songwriter en ondernemer. Engelstalig werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese. Nederlandstalig werk onder zijn eigen naam Jaap Reesema. Zijn zoete en tegelijk rauwe stemgeluid zal je meteen herkennen, want de Nederlander neemt de vocals voor zijn rekening in veel van REGI’s hits, waaronder ‘Ellie’ en ‘Summer Life’.

De Nederlandse nachtegaal is niet aan zijn proefstuk toe, want in 2010 won hij ‘X-Factor in Nederland. Inmiddels heeft Jaap Reesema talloze nummers geschreven en gezongen. Onder andere voor David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt en Lucas & Steve.

In 2020 kruipt Jaap Reesema samen met Pommelien Thijs de studio in voor Nu Wij Niet Meer Praten’. De single is een groot succes en belandt in zowel België als Nederland op nummer 1. In datzelfde jaar brengt REGI samen met Jaap Reesema en OLIVIA ‘Kom Wat Dichterbij’ uit in het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’. Het nummer groeide uit tot de grootste Vlaamse hit aller tijden en stond maar liefst 28 weken op nummer 1 in de hitparade. Goed voor platinum én ‘Zomerhit 2020’.

Jaap Reesema bracht in 2022 twee nieuwe singles uit: het pakkende ‘Mijn Kleine Presidentje’, waarmee hij op nummer 1 terechtkwam in de Vlaamse hitparade, en ‘Code Rood’, waarop ook de Vlaamse Lea Rue te horen is.

In 2023 zal Jaap Reesema door Vlaanderen touren met zijn live band.

Jaap Reesema  is te boeken bij Draps Entertainment.

Liveoptreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jaap Reesema

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jaap Reesema

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]