Ian Thomas

Ian Thomas is een Belgische zanger, rapper, producer en acteur. In 2011 werd hij plots razend populair toen een Nederlandstalige cover van hem op YouTube verscheen. Dit talent viel op bij platenlabel Universal Music en er werd hem meteen een platencontract aangeboden. Zijn eerste single ging viraal en werd nummer 1 in België. Ian was 14 toen hij zijn eerste album ‘More Than A Game’ uitbracht wat goud werd in België.

 

Toen Ian 16 jaar werd verhuisde hij naar Calabasas in Californië waar hij zichzelf verder ontwikkelde als artiest. Hij bracht een track uit genaamd ‘Cheers’ met rapper Tyga en had een radio hit met Snoop Dogg ‘Walking on Air’. Volgend in de voetstappen van zijn idolen leerde hij zijn eigen muziek schrijven en producen. Gevuld met R&B/Hip-Hop alsook met een Pop sound, groeide zijn muziek naar iets unieks. In 2016 nam hij deel aan Liefde voor muziek op VTM. In het najaar van 2018 deed Ian mee aan Dancing with the Stars op VIER.

 

Op het podium blijft Ian een rasechte entertainer. Als geen ander neemt hij elk publiek mee in een mix van eigen Pop tracks met elementen van R&B en Hip-Hop. Als vaste waarde in Vlaanderen, met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring, is Ian Thomas een ongetwijfelde meerwaarde voor elk muzikaal event in Vlaanderen.

Ian Thomas is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

 

Bandoptreden
€ 2065
1 x 20 à 25 min.
Live optreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Ian Thomas

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Ian Thomas

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]