HUGO

Exclusief bij Draps Entertainment

Jarenlang waren Nicole & Hugo een vaste waarde op cruises en concertzalen.

Eind 2022 verloor Hugo onverwacht zijn geliefde Colleke. Dat Hugo wou blijven zingen en acteren was snel duidelijk, zo zou zijn Colleke het ook gewild hebben.

Believe in the beautty of your dreams is altijd het motto geweest van Nicole & Hugo en dit is ook de boodschap die Hugo graag wil overbrengen naar zijn publiek.

En dat doet hij ook met zijn nieuw album “Dromen” die eind 2023 uitkwam. Een verzameling persoonlijke nummers over het leven, liefde, geluk en verdriet.

Daar aan gekoppeld zal Hugo vanaf het najaar 2024 langs de Vlaamse theaters reizen om zijn album voor te stellen en vooral om te doen wat hij het liefste doet en dat is het publiek entertainen.

Op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu HUGO

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu HUGO

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]