Het allermooiste kerstmoment met Udo, Sandra Kim & Garry Hagger

Exclusief bij Draps Entertainment

Udo, Sandra Kim en Garry Hagger tellen af naar het allermooiste kerstmoment

Voor Udo, Sandra Kim en Garry Hagger kan het niet snel genoeg weer Kerstmis zijn. De sfeervolste tijd van het jaar waarin alles draait om samenzijn, samen genieten en de gezelligste liedjes afstoffen. Deze drie topartiesten van eigen bodem slaan in de laatste maand van 2023 namelijk de repertoires in elkaar om iedereen die erbij wil zijn op een onvergetelijk kerstconcert te trakteren.

Sandra en Santa are coming to town

Met deze crème de la crème van de Vlaamse muzieksector zal het allesbehalve een Stille Nacht worden. Het sensationeel stemgeluid van Sandra Kim herkent men inmiddels uit de duizend. Haar vocaal talent etaleert ze moeiteloos in krachtige popsongs, maar ook met een aangepast kerstrepertoire komt ‘Sandra Claus’ swingend naar de stad.

All I Want For Christmas is Udo

Aan Sandra’s zijde staat waarde collega en vaste songschrijver Udo. Steek de Brusselse bard in een feestelijk pak en de Michael Bublé in hem komt naar boven. Is all you want for Christmas simpelweg Udo?

Geen allermooiste kerstmoment zonder Garry Hagger

De El Sympatico van het Vlaamse lied zorgt met z’n unieke stem voor instant ontroering en kippenvel. Zeker in de intieme setting van een kerstconcert. Als vaste waarde in de Vlaamse showbizz kan de ‘Alles wat ik wil’-zanger buigen op een breed repertoire en weet hij als geen ander hoe hij een groot publiek in vervoering moet brengen.

 

Live optreden
Op aanvraag
2 x 50 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Het allermooiste kerstmoment met Udo, Sandra Kim & Garry Hagger

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Het allermooiste kerstmoment met Udo, Sandra Kim & Garry Hagger

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]