Herbert Verhaeghe

Herbert is amper 6 als hij al muziekschool volgt: notenleer, klarinet, piano, gitaar… hij proeft ervan en vermoedt dat de muziekmicrobe z’n verdere leven zal bepalen. In de jeugdbeweging en op de normaalschool komt de zoektocht naar z’n artistieke troeven op kruissnelheid. Hij treedt vaker op, al dan niet met zijn gitaar erbij, en speelt enkele seizoenen mee met het Kuurns Theater.

In 1996 brengt Herbert z’n eerste CD uit met eigen Nederlandstalig werk. Sinds 2000 is hij presentator bij Radio 2 van onder andere ‘Zomerhit’, ‘Viva Vlaanderen’, ‘de Fata Morgana-show’ en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen).

In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: ‘Mijn Verlangen’. Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In mei 2013 bracht hij zijn nieuwe full-CD ‘BijZoNder’ uit.

 

En bijzonder is hij!

Bandoptreden
op aanvraag
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Herbert Verhaeghe

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Herbert Verhaeghe

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]