Helmut Lotti

Helmut Lotti

Oscarwinnaar in de categorie Opmerkelijkste Carrière. Van volksjongen tot wereldster.  Van Elvis-imitator over klassiek vertolker naar croonerzanger.

Van ‘Vlaamse Nachten’ over ‘My Favourite Classics’ naar ‘The Crooners’. Het keerpunt ligt in 1994 wanneer hij enkele nummers brengt met The Golden Symphonic Orchestra. Een gouden combinatie is geboren: ‘Helmut Goes Classic’ behaalt 12 keer platina in België en lanceert een indrukwekkende veroveringstocht met de meest uiteenlopende mijlpalen. De tv-special van ‘Classic II’ wordt uitgezonden door 210 Amerikaanse televisiezenders. Zijn eerste concert in Duitsland is op een paar uur uitverkocht. Helmut zingt op uitnodiging van Eros Ramazotti en aan de zijde van Placido Domingo. Een fenomeen op eenzame hoogte dus. Aan het einde van 2003 had hij 12.000.000 cd’s verkocht

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Helmut Lotti op uw event?

Boek nu

Boek nu Helmut Lotti

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *