Helden

Foto’s: © Paul Van Rooy

De Helden zijn te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Kan je een bed laten rijden op wielen? Hoeveel ballonnen heb je nodig om iemand te laten zweven? En is het mogelijk om iemand te vangen in een zeepbel? Onze wereldberoemde Ketnet helden Sieg, Dempsey, Nico en Maureen laten de meest waanzinnige ideeën in één klap werkelijkheid worden.

En deze zomer belooft hun heldenverhaal nog straffer te worden! Onder het motto ‘Tsjik tsjak vollenbak’ stuurt Ketnet het viertal op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en bakken humor. Hun missie? Nog meer helden vinden. Helden met een uitzonderlijk talent, een unieke gave, een eigen ‘dada’.

Wat blijkt: dat zijn er heel wat! Want iedereen heeft een talent. Echt iederéén. Van hoofdbrekende rekensommen oplossen tot synchroon neuspeuteren. Heb je een talent, groot of klein, dan ben je net als Sieg, Dempsey, Nico en Maureen een échte held.

 

‘Iedereen held’ is een muziek-dans-stuntshow die zowel bij jong als oud(er) aanslaat. Een show die barst van het talent. Daar zorgen onze helden wel voor.

Maureen zingt en danst de pannen van het dak met oa haar hitsingle ‘Follow me’ uit de film ‘Helden van de Zee’. Nico, de durfal van de hoop, springt letterlijk op het podium en haalt er halsbrekende jumps, en tot nog toe ongeziene flikflaks en salto’s uit. Dempsey heeft de meest gekke hersenkronkels en trekt zowat iedereeen mee in zijn verrassende fantasiewereld. En Sieg? Die tovert het ene na het andere dansnummer uit zijn DJ-tafel en test zijn verleidingstalent uit. Met wisselend succes weliswaar.

Kortom, een onvergetelijke show waarbij onze helden samen met een heleboel andere helden hun eigen talenten ontdekken.
De Helden zijn tevens samen te boeken of apart voor een meet & greet.

 

 

Meet & Greet Helden
op aanvraag
'Iedereen held!'-show
€ 3950
1 x 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Helden

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Helden

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]