Günther Neefs

Exclusief bij Draps Entertainment

Nieuwe muziek, daarmee start Günther Neefs zijn 2023.

Günther Neefs vult onze theaters tijdens seizoen 2023/2024 met ‘Een Leven Vol muziek’. Samen met zijn vertrouwde 3-band brengt hij een levendige mix van nieuw werk gebundeld met essentiele klassiekers.
Een tour waarin hij ons door meer dan 30 jaar muziek gidst. Kortom, een unieke, maar vooral familale kijk op het leven van een gevestigde waarde in de Vlaamse showbizzwereld.

Daarnaast brengt hij in het voorjaar van 2023 een nieuw album uit en is hij te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’, het tv-programma waar alle muzikale grenzen worden doorbroken. Tijdens zijn deelname aan het razendpopulaire VTM-programma belooft hij ons heel wat nieuwe hits.

Günther Neefs is exclusief te boeken bij Draps Entertainment.

Bandoptreden (openbaar) - niet openlucht
€ 2900
1 x 45 min.
Gastoptreden
€ 3275
+/- 8 nummers
Gastoptreden - Route 66
€ 3600
+/-8 nummers
Günther Neefs & 3-Band
€ 4375
1 x 60 - 75 min. (3 muzikanten + technieker)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Günther Neefs

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Günther Neefs

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]