Günther Neefs

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Günther begint zijn carrière in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden.

Ondertussen staan er al 12 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich spreken. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke live-reputatie.

Als veelzijdig entertainer staat Günther Neefs garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.

Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn 4-Band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij zich de laatste 30 jaar telkens weer bewezen als een uniek entertainer.

huwelijksviering
€ 2100
Günther Neefs + pianist (max. 6 nummers)
bandoptreden (openbaar) - niet openlucht
€ 2175
1 x 45 min.
gastoptreden
€ 2650
Incl. technieker (8 nummers)
Günther Neefs & 3-Band
€ 3075
1 x 60 min. (3 muzikanten + technieker)
Günther Neefs & Orkest
€ 4825
1 x 60 min. (8 muzikanten)
bandoptreden (privé)
€ 1875
1 x 45 min. (incl. technieker)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Günther Neefs op uw event?

Boek nu

Boek nu Günther Neefs

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *