Gio Kemper

Gio Kemper

In 2013 behaalde hij een finale plaats in het VTM-programma ‘So You Think You Can Dance’ en in 2017 scoorde hij in het Eén-programma ‘Steracteur, Sterartiest’. Bij kids en jonge ouders is hij gekend als weerwolf Wilko uit de Studio 100-reeks ‘Nachtwacht’. Daar blijft het niet bij, want Gio is vaak te vinden op diverse podia als frontzanger van o.a. party coverband ‘RFF’. Daarbovenop maakt deze artiest ook nog eens eigen muziek wat reeds resulteerde in 4 Nederlandstalige solo singles en 1 Engelstalige samenwerking (Bitterzoet, Hoe Je Loopt, Polaroid , ‘In Het Midden’ en Monster Next Door). De voorbije periode bracht Gio bijzonder veel tijd door in de studio waar immens veel creativiteit zorgde voor een reeks nieuwe nummers. Deze nummers met een hoog dans- en feelgood gehalte worden binnenkort op Vlaanderen losgelaten.

Sinds hij schitterde als Duiker in de finale van ‘The Masked Singer’ op VTM steeg zijn populariteit enorm. Gio heeft sindsdien de smaak van het solo optreden volledig te pakken en is vanaf nu te boeken voor optredens doorheen Vlaanderen. Met zijn 4- koppige band en 2 backing vocals brengt Gio een 60 minuten durende liveshow waarbij het publiek helemaal uit zijn dak kan gaan op uiterst dansbare pophits in zowel het Nederlands als het Engels. Ook songs van ‘The Masked Singer’ en zijn eigen singles zullen niet ontbreken.

live optreden
€ 3900
1 x 60 min.
presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Gio Kemper

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Gio Kemper

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]