Gers Pardoel

Gers Pardoel

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager  gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline.Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.

Voor zijn teksten let hij vooral op speciale woorden en klanken. “Ik luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie. Gers wil woorden gebruiken die niet zo gangbaar zijn in songteksten, Bagagedrager bijvoorbeeld. Misschien valt zijn werk daarom ook zo in de smaak bij onze zuiderburen, want ook in Vlaanderen is Gers een grote naam.

De muziek van Gers Pardoel slaat ook aan in Suriname en Curaçao, want daar spreken ze onze taal, maar minder vanzelfsprekend is het feit dat Morgen Ben Ik Rijk buiten Nederland het meest gestreamd wordt in Polen. De fans kunnen met een gerust hart vooruitkijken naar de toekomst. Die is bij Gers Pardoel in veilige handen.

Gers Pardoel lanceerde op 26 november 2015 zijn nieuwe single ‘Zonder Jou’ bij Sony Music.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Gers Pardoel op uw event?

Boek nu

Boek nu Gers Pardoel

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *