Gene Thomas

Gene Thomas

Gene Thomas is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Al jaren draait Gene Thomas succesvol mee in de showbizz. Samen met zijn muzikanten brengt hij in een stomende set z’n grootste hits ‘Voor Haar’, ‘Ik Wil Jou’, ‘Wees Van Mij’, ‘Dat Ben Jij’, ‘Dan Gaan We Dansen’, X-Session’s ‘On And On’ e.v.a. Gene pakt ook uit als zanger/entertainer en zingt enkele 80’s hits en breekt met zijn interpretatie van de Peter Koelewijn klassieker ‘Kom Van Dat Dak Af’ bijna letterlijk de tent of zaal af.

Kiezen voor Gene Thomas & zijn Live band is ook kiezen voor muzikale topkwaliteit met ijzersterke muzikanten, een zanger in supervorm en een setlist die het publiek meezuigt in een muzikaal stomende show die alleen maar bestaat uit hoogtepunten.

 

bandoptreden of akoestisch
€ 1995
1 x 40 min.
live optreden
€ 4995
1 x 75 min.
Gene Thomas & Friends (+ 2 gastartiesten)
€ 6950
1 x 90 min.
gastoptreden
op aanvraag
1 x 30 min.
presentatie
op aanvraag
prijs afhankelijk van duur en voorbereiding
Kerstconcert - akoestisch
op aanvraag
2 x 50 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Gene Thomas op uw event?

Boek nu

Boek nu Gene Thomas

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *