Gene Thomas

Gene Thomas

Gene Thomas is te boeken bij Draps Entertainment

Een zeer succesvolle passage in ‘Liefde Voor Muziek’ (met oa. ook Regi, The Starlings, Andre Hazes, Karen Damen en Peter Vanlaet van Mama’s Jasje) en de release van een nieuw album ‘OmSINGELd’: meer had Gene Thomas niet nodig om zich in 2020 extra in de kijker te zetten.

Gene Thomas, ook wel eens omschreven als ‘de Vlaamse Bon Jovi’, laat zo maar eventjes 3 CD’s (met in totaal 47 songs !) op Vlaanderen los. Met ‘omSINGELd’ verzamelt hij nieuwe songs, al zijn nummers uit ‘Liefde Voor Muziek’ én een overzicht van alle singles die Gene solo uitbracht sinds het prille begin van z’n solocarrière.

Hij had hiervoor ook al de hand in een 30-tal Ultratop hits en is opvallend onopvallend al bijna 25 jaar in de Belgische (en Franse !) muziekscène aanwezig. Gene’s muziekproductie is schier oneindig. Regi’s hitsingle ‘Kom Wat Dichterbij’ is ook van hem.

 

bandoptreden
€ 2950
1 x 40 min.
Bandoptreden vanaf 23:00
€ 3450
1 x 40 min.
Live optreden
€ 6995
1 x 75 min.
gastoptreden
op aanvraag
1 x 30 min.
presentatie
op aanvraag
prijs afhankelijk van duur en voorbereiding
Kerstconcert - akoestisch
op aanvraag
2 x 50 min.
Akoestisch optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Gene Thomas

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Gene Thomas

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]