Garry Hagger

De sympathiekste stem van Vlaanderen laat ook in 2015 van zich horen en zorgt opnieuw voor ‘de mooiste momenten’ op uw podium. Het publiek is het er massaal over eens: Garry Hagger heeft de meest indrukwekkende stem van Vlaanderen. Garry Hagger staat altijd garant voor een goede portie ambiance.

Garry Hagger staat al meer dan 40 jaar op de planken. Naar aanleiding van deze verjaardag vierde hij zijn rijke muzikale carrière in het theater met zijn voorstelling ‘12 points’. Dankzij het succes, wordt de reeks ook in 2015-2016 verdergezet. In deze show vertelt Garry Hagger zijn levensverhaal en neemt hij het publiek mee naar zijn hoogtepunten van het Eurovisiesongfestival. Samen met z’n live band brengt hij eigen nederlandstalige versies van de allergrootste Songfestivalhits.

bandoptreden
€ 1540
1 x 40 min.
theatervoorstelling '12 points'
€ 3600
2 x 50 min.
live optreden
€ 4100
2 x 50 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Garry Hagger op uw event?

Boek nu

Boek nu Garry Hagger

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *