Frimout

Frimout is de 5-koppige Nederlandstalige band rond frontman Stef Willems.

In 2012 begint Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.

Hun feelgood pop-rocksongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door de radio’s. 19 zelfgeschreven songs krijgen nationale airplay.  ‘Sterren Zien’, ‘Toffer dan tof’ en ‘Eenzame Reiziger’ worden grijsgedraaid op Radio2.

Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.

In 2022 wordt de band wordt door de gerenommeerde muzieksite ‘Soundz.nl’ in Nederland aangeprezen als een te ontdekken parel. Dat leidt zelfs tot een mini-concert op de legendarische muziekzender Radio Veronica.

Frimout is bovenal een uitstekende liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 200 stomende optredens in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een ijzersterke live-reputatie. Frontman Stef Willems weet hoe hij een publiek moet entertainen én ontroeren.

De band staat onder andere op een volgepakte Oude Markt van Leuven, drie keer op de Gentse Feesten en talloze kleine en grotere festivals in alle uithoeken van het land.

Van Paal op Stelten tot de Paulusfeesten in Oostende, van Isotopia in Izegem tot Swingin’ Hulsen in Balen: met hun mix van meezingbare pop, breekbare luisterliedjes en onvervalste ambiancerock zorgt Frimout er elke keer weer voor dat het publiek meezingt én intens geniet met (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

 

Frimout is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

 

Live optreden
€ 2450
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Frimout

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Frimout

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]