Francisco

In 2019 werd Francisco bekend door de rol van Yemi in #LikeMe, de hitserie op Ketnet. Hij stond al op verschillende musicalpodia, werkt als stemacteur voor animatiefilms en is een bijzonder getalenteerde zanger en danser.

Met zijn eerste single ‘ALLEEN’ maakte Francisco meteen een indrukwekkend debuut, waarbij zijn liefde voor dans duidelijk naar voren kwam. De single bereikte de finale van Zomerhit 2023 en zijn opvolger ’WOLKEN’ wist eveneens vele fans te raken.

Momenteel loopt zijn documentaire ‘Francisco Desir’ op VRT MAX, waarin hij zijn eigen adoptieverhaal deelt. Binnenkort is Francisco te zien in de fictiereeks ‘Groeien & Bloeien’ op VRT1 en kan je hem aan het werk zien in de musical ‘Hairspray’. Francisco blijft verrassen met zijn veelzijdige talent en belooft nog meer muzikale hoogtepunten dit voorjaar.

De straffe zanger zorgt voor een spetterend optreden vol energie. Op het podium wordt hij vergezeld door twee dansers, drums en keys.

 

live optreden
Op aanvraag
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Francisco

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Francisco

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]