Frans Duijts

Zanger Frans Duijts is een van Nederlands populairste artiesten van dit moment. Eind 2005 bracht Frans Duijts het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. Eind 2008 brak hij door met de hit in het tv-programma De Zomer Voorbij, van Jan Smit.

Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?” Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen.

Inmiddels heeft de Tielse volkszanger al 5 albums op zijn naam staan en mocht hij voor het laatste album ‘Oud en Vertrouwd’ de Edison Pop in de categorie Volks in ontvangst nemen uit handen van Johnny de Mol.

In de kroegen en tijdens feesten is Frans met zijn hit-singles ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ en ‘Lieveling’ een graag geziene gast, waarbij het publiek gegarandeerd uit zijn dak gaat en de tekst feilloos mee zingt.

bandoptreden
Op aanvraag
1 x 40 min. (excl. bedrijfsvoorheffing)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Frans Duijts

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Frans Duijts

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]