Frances Lefebure

Frances Lefebure

Frances Lefebure is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Frances Lefebure acteert, presenteert én engageert. Voor een eigen kleding lijn bijvoorbeeld?

Frances acteert. Begonnen in het theater, doorgebroken op televisie. In een paar jaar tijd blies ze iedereen omver in goeie series op de Vlaamse zenders: Tom & Harry, Nieuw Texas, Spitsbroers, Vermist, Studio Tarara, Amigo’s. En nu ook het Streamz succes Fuck You Very Very Much waar ze ten voeten uit de rasactrice kan zijn die ze is.

Frances presenteert. Voor VIER ging ze koppelend op reis met Hotel Römantiek. Voor vtm heeft ze geprobeerd om van België een warmer land te maken waar je graag leeft: Make Belgium Great Again was een écht succes.  Frances engageert. Met het programma ze er mede voor gezorgd dat duizenden mensen zich opgaven voor orgaandonatie. Dat engagement wil Frances ook de volgende jaren meenemen in haar nieuwe projecten.

Maar ook in de nadruk op duurzaamheid in haar eigen kledinglijn met Bel&Bo ligt haar engagement, intussen al enkele mooie collecties in de rekken verder.

Zie ze ook dit tv seizoen weer heerlijk ontwapenend aan het werk in Cupido Ofzo, aan de zijde van Ruth Beeckmans.

 

presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Frances Lefebure

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Frances Lefebure

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]