Frances Lefebure

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment
Frances Lefebure

Frances Lefebure is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Frances Lefebure acteert, presenteert én engageert.

Frances acteert. Begonnen in het theater en doorgebroken op televisie. In een paar jaar tijd blies ze iedereen omver in goeie series op de Vlaamse zenders: Tom & Harry, Nieuw Texas, Spitsbroers, Vermist, Studio Tarara en Amigo’s.

Frances presenteert. Voor VIER ging ze koppelend op reis met Hotel Römantiek. Voor vtm heeft ze geprobeerd om van België een warmer land te maken waar je graag leeft: Make Belgium Great Again was een écht succes.

Frances engageert. Met haar programma ‘Make Belgium Great Again’ heeft ze ervoor gezorgd dat duizenden mensen zich opgaven voor orgaandonatie. Dat engagement wil Frances ook de volgende jaren meenemen in haar nieuwe projecten.

presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Frances Lefebure op uw event?

Boek nu

Boek nu Frances Lefebure

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *