Fons en die van Ons

Fons en die van Ons

Na hun “come-back” toer in 2015 (Na 50 jaar terug op de planken), voelen Fons en Madeleine zich nog steeds euh… jong. En samen met hun vaste muzikanten gaan ze verder met hun missie om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten.

Een wervelende liveshow waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbij flitsen dat stilstaan geen optie is. Tijdens hun originele medleys komen werkelijk alle muziekgenres aan bod. Van 90’s tot Rock, van Nederlandstalig tot Tomorrowland en alles wat daartussen zit. Dit alles overgoten met een flinke dosis humor, knotsgekke kledingwissels, de meest hilarische bindteksten en een enorm hoge meezingfactor. Daardoor is deze show voor het publiek en voor de organisator een belevenis die zijn gelijke niet kent. Dit allemaal gebracht door zogenaamde “senioren” die hun derde jeugd beleven onder de noemers oud zot en jeugdig enthousiasme.

live optreden
€ 2650
1 x 90 min. excl. kilometervergoeding

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Fons en die van Ons

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Fons en die van Ons

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]