Fons en die van Ons

Fons en die van Ons

In 2024 zijn Fons en Madeleine al 69 jaar “on toer” met hun unieke, wervelende liveshow van meer dan 100 minuten waarin de hits van vroeger en nu zo onweerstaanbaar voorbijflitsen dat stilstaan voor niemand een optie is.
Overgoten met een flinke dosis humor, een enorme meezingfactor en de meest originele bindteksten is deze show voor ieder publiek een belevenis die zijn gelijke niet kent.
Fons en die van Ons biedt een totaalconcept. Naast de beste muziek krijgt u ook een prachtig decor en wordt de hele show versterkt en afgewerkt met een magnifieke lichtshow, ledwall en begeleidende visuele effecten.

Zes “oude rotten” in het muzikantenvak die in geheel eigen stijl de beste hits van vroeger en nu op u loslaten! Diverse genres worden beter gemixt dan de soep in een gemiddeld rusthuis waardoor de lekkerste hitmedley’s worden geserveerd door de meest energieke ‘oudjes’ die je ooit hebt gezien en dit alles afgekruid met een flinke dosis humor. Noem hen gerust de origineelste partyband van Vlaanderen!

live optreden
€ 2990
1 x 90 min. excl. kilometervergoeding

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Fons en die van Ons

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Fons en die van Ons

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]