Flemming

Flemming is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Met zijn debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Tot zijn grote verrassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goed voor goud en niet meer weg te denken van de radio playlists. Dat FLEMMING geen onehitwonder is, bewijst hij met zijn tweede single ‘Zij Wil Mij’. Een vrolijk, catchy nummer dat op minder dan één maand tijd al goed is voor meer dan 3.000.000 streams op Spotify. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2022. 

FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

Eén ding is zeker: onze harten heeft hij met ‘Amsterdam’ veroverd, en deze zomer zal hij ook onze Vlaamse podia veroveren. Kortom, hij is dé man voor jouw festival of event in 2022.

Flemming + DJ
€ 4250
Live optreden: 1 x 40 min (excl. bedrijfsvoorheffing)
Flemming + Pianist & Drummer
€ 6250
Live optreden: 1 x 40 min (excl. bedrijfsvoorheffing)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Flemming

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Flemming

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]