Esther Sels

Esther Sels

De laatste jaren verdiepte Esther Sels zich in een aantal akoestische projecten en ontdekte ze de meerwaarde van live muziek op allerlei events, zoals bedrijfsfeesten en recepties en huwelijksfeesten.

Ze werkt samen met een liveband in verschillende bezettingen: een duet, trio of partyband. Ook akoestische muziek voor ceremonies of tuinfeesten worden door Esther Sels en haar band voorzien.

Zingen is meer dan een passie voor Esther. Het is de rode draad in haar leven en dat zal het altijd blijven. Eens ze op het podium staat, is de verbondenheid met haar muziek zo krachtig dat ze enkel nog maar kan genieten en dat enthousiasme brengt ze perfect over op haar publiek.

live optreden / akoestisch of full band
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Esther Sels op uw event?

Boek nu

Boek nu Esther Sels

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *