Emma Bale

22 is ze pas, maar ondanks die leeftijd heeft Emma Bale al een gevuld cv bij elkaar gespeeld. Deze singer/songwriter uit Sint-Katelijne-Waver wordt voor het eerst door een groot publiek opgemerkt in The Voice Kids, en het is liefde op het eerste gezicht. Samen met producer Hans Francken neemt ze een uitgepuurde cover op van de Kodaline-classic ‘All I Want’. Amper een week later staat het nummer op 1 in de iTunes-charts en wordt de zelfgemaakte videoclip een miljoen keer bekeken. Een droomstart, die haar bovendien een gouden plaat oplevert.

En dat is niet alles: Clouseau nodigt Emma uit als speciale gast tijdens hun vier concerten in het Antwerpse Sportpaleis, waar ‘All I Want’ keer op keer een kippenvelmoment wordt.

Kortom: hoog tijd om méér Emma Bale te horen. Er is interesse uit zowel Frankrijk als  Nederland, en de knappe single ‘Run’ –opnieuw zo’n less is more nummer- voorspelde al dat ze nog meer in haar mars had. Samen met Hans Francken legde ze de hand aan een eerste EP ‘My World Untouched’.
Er volgden singles en een tweede album: Retrospect. 

In Liefde Voor Muziek deelde ze, terecht, een zetel met Vlaamse rasmuzikanten en zangers.

Vlaanderen heeft Emma Bale in haar hart gesloten.
Jouw publiek straks ook?

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Emma Bale

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Emma Bale

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]