Emma Bale

Zestien is ze pas, maar ondanks die leeftijd heeft Emma Bale al een gevuld cv bij elkaar gespeeld. Deze singer/songwriter uit Sint-Katelijne-Waver wordt voor het eerst door een groot publiek opgemerkt in The Voice Kids, en het is liefde op het eerste gezicht. Samen met producer Hans Francken neemt ze een uitgepuurde cover op van de Kodaline-classic ‘All I Want’. Amper een week later staat het nummer op 1 in de iTunes-charts en wordt de zelfgemaakte videoclip een miljoen keer bekeken. Een droomstart, die haar bovendien een gouden plaat oplevert.

En dat is niet alles: Clouseau nodigt Emma uit als speciale gast tijdens hun vier concerten in het Antwerpse Sportpaleis, waar ‘All I Want’ keer op keer een kippenvelmoment wordt.

Kortom: hoog tijd om méér Emma Bale te horen. Er is inmiddels interesse uit zowel Frankrijk als  Nederland, en de knappe single ‘Run’ –opnieuw zo’n less is more nummer- geeft alleszins aan dat ze nog meer in haar mars heeft. Samen met Hans Francken legde ze de hand aan een eerste EP ‘My World Untouched’

Eind 2015 gaat ze met Milow op tournee. Als voorsmaakje brengen ze het prachtige nummer ‘Fortune Cookie’ uit.

Neem het van ons aan: Emma Bale wordt een blijver.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Emma Bale op uw event?

Boek nu

Boek nu Emma Bale

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *