Elke Taelman

Grote ambities, ongeremde dromen…

Elke danste al op een podium vanaf ze 5 jaar oud was, rond haar achttien jaar kwam ze in contact met Wilfried Van Beveren (zangcoach) die haar liet zien wat haar stem wel niet waard kon zijn!  Wie had toen kunnen denken dat ze haar droom werkelijkheid kon maken… Heel veel oefenen, groeien en nooit opgeven dat was de boodschap. En het leek te lukken! Weliswaar met veel vallen en opstaan !  In de periode 2008-2009 behaalde Elke de Live Shows in het TV Programma Can You Duet op VT4 en werd ze ook 2de in de zoektocht naar de nieuwe zangeres van Lasgo!

Na vele wedstrijden telkens op nr 2 behaalde Elke een 1ste plaats in de zangwedstrijd “Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke 2011”. Vanaf toen ging alles bergop ! Ze won de muziekklas van Radio 2 voor beste meezinger, waardoor ze de kans kreeg een 1ste single uit te brengen.

Hoopvol en vol energie de toekomst tegemoet!

bandoptreden
€ 895
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Elke Taelman op uw event?

Boek nu

Boek nu Elke Taelman

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *