Dries De Vis & De Belgen

Zanger en acteur Dries De Vis (Familie, GoGoGo,Voor de leeuwen) trekt door Vlaanderen met de beste Nederlandstalige rock- en popsongs. Daarbij wordt hij geruggesteund door een bende jonge muzikanten: De Belgen.

Met een overdosis aan energie, enthousiasme en leuke samenzangen brengen ze Nederlandstalige covers. Clouseau die danst met The Scene en Raymond van het Groenewoud? Of Will Tura die flirt met De Kreuners en Doe Maar? Maak kennis met een originele set waarin meezingers en eigen werk elkaar perfect aanvullen.

Dries De Vis & De Belgen vormen een energieke topband met een stevige live-reputatie. Zo stonden ze onder andere op een overvolle Korenmarkt op de Gentse Feesten en speelden ze de voorprogramma’s van Cleymans & Van Geel en Slongs Dievanongs.

De band bestaat stuk voor stuk uit jong geweld. Elk optreden bereiken De Belgen muzikale hoogtes en weet Dries als geen ander het publiek te bespelen. Een synergie die potten breekt op het podium.

Smeer de kelen en haal de dansschoenen boven, want met Dries De Vis & De Belgen is stilstaan geen optie!

live optreden
€ 3900
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Dries De Vis & De Belgen

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Dries De Vis & De Belgen

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]