Dorothee Vegas & Like Maarten

Dorothee Vegas & Like Maarten

In 2016 werden Dorothee Vegas & Like Maarten ontdekt door Q-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Ze maakten hun debuut op de radio tijdens de Foute 128 op Q, en ze deden een vol Flanders Expo ontploffen tijdens de Foute Party.

Te goed om niet door te trekken: elke vrijdag, om 18u, aan het begin van Het Foute Uur draaien ze een setje op de radio. En in 2017 stonden ze ook op de affiche van De Foute Party in Flanders Expo in Gent.

Dorothee Vegas & Like Maarten brengen EDM, gemixt met de beste foute schijven. Daarom worden ze ook wel eens de “Goden van de foute dance” genoemd. Ze hebben een zware voorkeur voor het vakmanschap van Dimitri Vegas & Like Mike, hun inspiratiebronnen. In juni 2017 mixten ze hun geweldige mash-up ‘Allemaal’ van Wim Soutaer en Nova van Dimitri Vegas & Like Mike. Wim was zo enthousiast dat hij graag meewerkte aan de videoclip.

Dorothee Vegas & Like Maarten krijgen iedereen mee, en brengen een heerlijke mix van opzwepende EDM en complexloze meezingers.

DJ-set
Op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Dorothee Vegas & Like Maarten

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Dorothee Vegas & Like Maarten

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]