Maori

Warmbloedige beats, zonovergoten ritmes en pastelkleurige melodieën die u zo van uw teenslippersblazen. Wie Maori hoort, weet dat het zomert. De talentvolle Belgische producer maakt heerlijke groovy house met invloeden van disco, jazz, funk en dance. Een sound waarin de zon weerklinkt, niet zelden gelaagd met speelse blazers, strijkers en piano.

Singles als ‘Did It For You’ en ‘Sunset Kinda Feeling’ schitterden wekenlang op de nationale radio. En ook wereldberoemde artiesten als David Guetta, Tiësto, Afrojack, Sam Feldt en Bakermat namen zijn nummers al op in hun playlists. Daarnaast draait Maori overuren op de grootste festivals en in de meest exclusieve clubs ter wereld. Zijn indrukwekkende muzikale reis bracht hem van Belgische danstempels als EXO, Versuz, The Villa, Carré en Spirito Brusselsnaar onder andere FIVE Palm in Dubai, Jimmy’z in Monaco, Café Opera in Stockholm en La Voutein Montreal. Op topfestivals als Tomorrowland eist hij al jaren een vaste plek op in de line-up. Al 5jaar lang host hij ook Maori’s Clubhouse in Spirito: bruisende soirées waarop Maori vervelt van beatmaker tot rasentertainer, speurend naar de laatste grooves van het moment, ondersteund doordanseressen en live muzikanten.

DJ set MAORI
€ 850
1 x 60 min.
DJ set MAORI Live (met sax en viool)
€ 1750
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Maori

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Maori

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]