DJ Destin

DJ DESTIN

DJ Destin te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

DESTIN is een Gents ‘born and raised’ enigma, gehuld in een stijlvolle verpakking. Hij past in geen enkel vakje en heeft als DJ de laatste jaren al diverse paden bewandeld. Op eender welk type venue, ongeacht de locatie in binnen- of buitenland en met een feilloze zin voor detail, streeft hij er telkens opnieuw naar iets unieks te creëren.

Hij marineert zowel moderne als tijdloze jams met een mix van hoogwaardige en cutting edge beats, en serveert dit op een bedje van old school tunes. Hij houdt van een party rock en mixt naadloos elke muziekstijl aan elkaar: van pop over R&B, tot soul, hip-hop, EDM, deep house, 80’s en 90’s hits, rock en zoveel meer…

DESTIN kan prat gaan op 3 elementen: perfectionisme, kwaliteit en skills. Op deze pijlers baseert hij elke opdracht en bijgevolg is elke gewenste stijl, ieder genre en ieder event een ongedwongen opgave. Met een geoefend oog, leest hij bovendien zijn publiek en houdt hij elke dansvloer vol.

‘Voor mij gaat het om het publiek mee te nemen op een muzikale reis… met de juiste  tracks die je hoofd doen knikken en je voeten doen tikken zonder het te beseffen, ongeacht het genre, tempo of tijdsgeest. Het draait simpelweg allemaal om een onvergetelijke belevenis. Daar doen we het voor…’

Met DESTIN haalt u zonder meer een zeer enthousiaste en toegewijde all-format DJ in huis.

‘YOUR CHANCE TO DANCE!’

DJ-set
vanaf € 725

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu DJ Destin

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu DJ Destin

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]