Dirk Stoops

Dirk Stoops is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Blonde Gentenaar pure sang! Pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse TD’s en parochiezaal feestjes. Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds de millies aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. En als producer van het immens populaire “Hallo Hautekiet” kaapte hij er de Radio Persprijs weg.

Als DJ start hij met succes “De Afrekening” en later de “Was het nu 70,80 of 90”-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie “80,90 of 2000” het logisch vervolg is.

Een vorm van erkenning en dat vinden ook vele organisatoren, want sinds jaren prijkt hij op de affiche van tal van grote zomerfestivals (Suikerrock, Marktrock Leuven, Lokerse Feesten, Genk On Stage, Marktrock Poperinge,Repmond Rock, Rock Zottegem, Boerenrock, Pukema Rock,  Zeverrock, Nachten van de Jukte, Polé Polé,…). Hij deelt er onder andere de mainstage met sterren als Simple Minds, Alice Cooper, Grace Jones, Suzanne Vega, Bob Geldof, Joe Cocker, Lauryn Hill, The Sisters of Mercy, Sting en vele anderen.

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St.-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt steeds een waanzinnig uitzinnige massa.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Dirk Stoops

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Dirk Stoops

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]