Dirk Denoyelle

Het Beste Van…

… Is een wervelende show met de beste liedjes en sketches uit bijna 25 jaar Dirk Denoyelle en Kris De Jean. Dirk werd wereldberoemd in Vlaanderen met zijn stemmenimitaties. Internationaal animeert hij congressen en bedrijfsevents in 6 talen. Samen met Kris verzon hij ook klassiek geworden sketches rond fictieve figuren als de Verzamelaar van Laatste Adems, de Achtste Dwerg, Boris Kalashnikow en ga zo maar door.  En er is natuurlijk muziek:  Eros Ramazotti zingt nog eens zijn ode aan het vrouwelijk schoon in het publiek, al dan niet in het gezelschap van vader of zoon Iglesias, Clouseau en Robbie Williams.

Minstens 2 keer 45 minuten humor van de bovenste plank, gebracht door de meest veelzijdige cabaretier van Vlaanderen en zijn al even veelzijdige toetsenman. Er zal maar één ding spijtig zijn aan deze avond: dat ie uiteindelijk voorbijgaat.

Theatervoorstelling
op aanvraag
Presentatie opdrachten
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Dirk Denoyelle op uw event?

Boek nu

Boek nu Dirk Denoyelle

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *