DelightnESS

Delightness

DelightnESS is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Zowel Esther als dj Tom hebben reeds jarenlange ervaring in de wereld van corporate events en exclusieve huwelijken;
Tom als top allround dj en Esther als zangeres in verschillende muzikale concepten (van akoestische sets tijdens recepties  tot coverbands tijdens dansfeesten).
Omdat ze beiden merkten dat er nood was aan sterke partyformules, staken ze de koppen bij elkaar en zo ontstond: “DelightnESS”

Met DelightnESS wordt op een unieke manier het live-element geïntegreerd in een dj-set. De tunes van dj Tom in een mix met sterke vocals, entertainment, het charisma van Esther, saxofoon en percussie.
Op die manier is DelightnESS de perfecte kickstarter om uw dansfeest in te zetten en zo het gewenste wow-effect te creëren.
De setlist bestaat uit toegankelijke nummers voor een breed publiek, zodanig geselecteerd dat stilstaan geen optie is.

DelightnESS is een exclusief partyconcept waarbij kwaliteit, klasse en stijl primeren. Steeds, heel flexibel.

De show met volledige bezetting duurt 75 minuten,
waarbij de live-elementen elkaar op een harmonieuze manier aanvullen of er kan gekozen worden voor een verdeling in verschillende blokken over een tijdspanne van 2 uur.
DJ Tom zorgt daarna voor de dansbeats tot einde event.

A delightful event with DelightnESS!

 

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu DelightnESS

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu DelightnESS

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]