Def Dames Dope

Def Dames Dope is te boeken bij Draps Entertainment

MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE!

Krijgt Def Dames Dope een staartje? Hell yeah! MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE! De zussen Larissa en Axana Ceulemans, oprichters van de in de jaren 90 succesvolle dance formatie, slaan de handen opnieuw in elkaar. Hits zoals ‘OK ALL RIGHT’, ‘AIN’T NOTHING TO IT’, ‘HAVIN’ A GOOD TIME’, ‘DON’T BE SILLY’ werden door de Kempense leeuwinnen in een nieuw jasje gestoken.

Maar deze creatieve podiumbeesten waagden zich ook aan nieuw materiaal en het mag gezegd worden, het wordt al meteen gesmaakt. Als primeur stelden in een bomvolle Bonaparte Antwerpen, hun nieuwe single ‘WIND YOUR BODY’ voor. Een héél herkenbare DDD® song met de nodige partyvibes en beats van eigen hand deze keer.

Tot die tijd wist zo goed als niemand wie nu deel zou uitmaken van de populaire 90’s formatie en dus trok de showcase meteen de aandacht van heel wat nieuwsgierige nationale en regionale pers zoals het VTM nieuws, HLN, Dag Allemaal, Story, Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen, Showbizzsite, Radio 2, … Ook facebook en twitter barsten nu zowat uit hun voegen met DEF DAMES DOPE®.

Na een zwerftocht van 2 decennia is de honger groter dan ooit om weer menig podium of festival onveilig te maken, en dat zullen de organisatoren geweten hebben ;). Niets wordt aan het toeval overgelaten; DEF DAMES DOPE wordt DEF DAMES DOPE®, met de ® als leuke gimmick. Live staan de twee podiumbeesten meer dan hun mannetje en is ambiance niet ver weg! Dat de 2 energieke madammen het podium delen met een paar sexy stoere dansers kan enkel resulteren in één BIG party!

bandoptreden
€ 2975
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Def Dames Dope

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Def Dames Dope

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]