De Vos & Lemmes

Op zoek naar een megafoute Nederlandstalige covergroep?
Aanhoor dan nu onze muzikale lokroep want deze acht corpulente werkbeesten entertainen al jouw evenementen, festivals en feesten.

Willy Sommers, Ann Christy, Frans Bauer en Laura Lynn…, al hun beste nummers passeren de revue.
Geen saai gedoe dat de joligheid doet vergallen,
wij brengen Nederlandstalige covers met ballen!

Wat kan je verwachten :

Nederlandstalige schlagers, smartlappen en meezingers op een originele manier gebracht door 8 professionals die niet vies zijn van een feestje.

Geen seconde tijd voor verveling want de meeste nummers zitten verwerkt in medleys die speciaal voor hen geschreven zijn. Van Hazes naar Marva en van Laura Lynn tot Eddy Wally.

Ondertussen hebben ze bewezen dat ze hun mannetje kunnen staan op festivals en andere feestelijkheden. (o.a. Antwerpen Zingt, Gentse Feesten, Parkavonden, Schlagerfestivals,…) Ook op bedrijfsfeesten, After-work-party’s en grote evenementen zorgen ze voor de ideale stijlbreker.

Omdat heel de Familie De Vos muziek ademt en al jaren op de planken staat met tal van artiesten/fantasiesten is het ook mogelijk om echte vedetten te begeleiden. Gastoptredens kunnen dus ook geregeld worden als de echte vedetten niet te lastig doen.

 

 

 

Live optreden
€ 2200
1 x 75 à 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu De Vos & Lemmes

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu De Vos & Lemmes

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]