De Vos & Lemmes

Op zoek naar een megafoute Nederlandstalige covergroep?
Aanhoor dan nu onze muzikale lokroep
want deze acht corpulente werkbeesten
entertainen al jouw evenementen, festivals en feesten

Willy Sommers, Ann Christy, Frans Bauer en Laura Lynn…,
al hun beste nummers zitten erin.
Geen saai gedoe dat de joligheid doet vergallen,
wij brengen Nederlandstalige covers met ballen!

Wij doen niet aan valse blufpolitiek,
De Vos & Lemmes is gewoon puik voor een streepje foute muziek!!

 

Wat kan je verwachten :

Nederlandstalige schlagers, smartlappen en meezingers van de bovenste plank op een originele manier gebracht door 8 professionele mensen die houden van een feestje.

Geen seconde tijd voor verveling want de meeste nummers zitten verwerkt in medleys die speciaal voor hen geschreven zijn. Van Hazes naar Marva en van Laura Lynn tot Eddy Wally.

 

Ondertussen hebben ze bewezen dat ze hun mannetje kunnen staan op festivals en andere feestelijkheden. (o.a. Antwerpen Zingt, Gentse Feesten, Parkavonden, Schlagerfestivals,…) Ook op bedrijfsfeesten, After-work-party’s en grote evenementen zorgen ze voor de ideale stijlbreker.

Omdat heel de Familie De Vos muziek kan lezen en al jaren op de planken staat met tal van artiesten/fantasiesten is het ook mogelijk om echte vedetten te begeleiden. Gastoptredens kunnen dus ook geregeld worden als de echte vedetten niet te lastig doen.

 

 

 

Live optreden
€ 2200
1 x 75 à 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

De Vos & Lemmes op uw event?

Boek nu

Boek nu De Vos & Lemmes

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *