De Popkoning – Jean-Pierre Maeren

De Gentse TV-poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt u een bonte aaneenschakeling van knotsgekke conferences. De fijnzinnige cabaretier-stemmenimitator vertolkt met zijn figuren een boeiende voorstelling. Het gevolg is, dat een volwassen publiek geplaagd door lachkrampen gegarandeerd door de knieën moet. Daarbij wordt een merkwaardig huwelijk gesloten tussen de actualiteitshumor en verrassingselementen, met als gevolg dat je buikspieren geen moment rust krijgen. Voor Jean-Pierre Maeren is het allemaal begonnen toen stadsgenoot, Walter Capiau, hem vroeg in het moppenprogramma HT&D. Maeren bedacht een flink uit de kluiten gewassen kleuter, Niko.

Zijn creatie bleek een schot in de roos te zijn en de start van een televisiecarrière. Sindsdien toert Jean-Pierre Maeren met zijn poppenkoffer vol bekende Vlamingen door heel het land. Tijdens de Gentse Feesten verrast hij duizenden theaterbezoekers elk jaar opnieuw met een uniek spektakel met de moeilijkste vorm van entertainment: uw lachspieren geselen.

Optreden 1 x 30 min.
€ 1150
Namiddagvullende programma's mogelijk. Contacteer ons voor meer info.
optreden met pianist
op aanvraag
1 x 60 min: Jean-Pierre Maeren + pianist (incl. klank en licht) Tijdens dit optreden speelt hij met een twintigtal verschillende figuren en wordt hij muzikaal begeleid door de pianist.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu De Popkoning – Jean-Pierre Maeren

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu De Popkoning – Jean-Pierre Maeren

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]