De Planken

De Planken

De Planken, vijf totaal verschillende typetjes, stripfiguren bijna, maar die samen een hechte muzikale vriendenclub vormen.

De jongens van De Planken brengen een liedjesshow boordevol aanstekelijke eigen deuntjes. Het kan niet anders of de kinderen beginnen spontaan mee te zingen en mee te doen. Zwaaien met die handen bij het gelijknamige nummer of applaudisseren bij Beroemd. Gek dansen hoort er ook bij, vooral op het aanstekelijke Feestjeof (hoe kan het ook anders) op Disco. Rob, de altijd goedlachse zanger is verlegen, heeft al eens een pechdag (bal op zijn neus, brilletje helemaal stuk), is verliefd (maar durft het niet goed te zeggen) en Metal Guido vindt zijn mama de max. En op het einde van de show vinden we alles Geweldig.

De voorstelling is voor kinderen van alle leeftijden, er schuilt trouwens in ieder van ons nog wel een kind, niet waar? De Planken zijn een rock-en popgroep voor het jonge grut maar ook de ouders zullen dit een leuke muziekvoorstelling vinden, want De Planken brengen naast hun eigen nummers ook leuke, bewerkte versies van songs met een vette knipoog naar de populaire muziek. Een rap met Rob? Moet kunnen. En Drive my carvan The Beatles brengt ons zowaar met onze gocart naar de dijk

live optreden
€ 1150
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

De Planken op uw event?

Boek nu

Boek nu De Planken

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *