De Meezingers

e Meezingers bestaat uit een pool van zingende tv-gezichten die er samen met het publiek een groot meezingfeest van maken.
Kristof Goffin (Dertigers), Ivan Pecnik (Tegen De Sterren Op) en Stef Poelmans (Vloglab) brengen het beste van zichzelf onder leiding van een vierkoppige liveband. Ze brengen ook telkens een verrassende ‘gastmeezinger’ mee.

Verwacht je aan een breed meezingbaar repertoire in verschillende talen en genres in een afwisselende set van 75 minuten. Een combinatie van klassiekers en de populaire hits van het moment. Zing mee met o.a. Dit Is Wat Mijn Mama Zei, Ik Wil Je, Dos Cervezas, Sweet Caroline, Sexy Als ik Dans, Vuurwerk, Allemaal e.v.a. Kortom: meezingplezier voor jong, oud en alles daartussen!

Zij stonden al mee op het podium met De Meezingers: Peter Bulckaen, Koen Crucke, Donaat Deriemaeker, Lennart Lemmens, Daphne Paelinck, Sasha Rosen en Loes Van den Heuvel. Wie wordt de verrassingsgast op uw feest?

 

Live optreden
€ 4150
1 x 75 min

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu De Meezingers

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu De Meezingers

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]