De Geest

De Geest

De Geest is de Nederlandstalige band rond zanger-tekstschrijver Geert Vanloffelt. De singles ‘Maan’ en ‘Wereld’ behoren ondertussen tot het collectieve geheugen van de Radio2-luisteraar. Recent waren ook ‘Kwamzagoverwon’ en ‘Nacht’ goed voor een top 10- notering in de Vlaamse Ultratop 50. ‘Gisteren’, deed zelfs nog beter met een 3deplaats.

Het debuutalbum van De Geest dat in november 2017 verscheen werd zeer goed onthaald en het kampeerde de hele maand december in de top 30 van de best verkopende Belgische albums. Ook de eerste releaseconcerten waren telkens een groot feest, mede dankzij de nieuwe liveband en de enthousiaste aanhang.  2018 zou  wel eens het jaar van de definitieve doorbraak van De Geest kunnen worden met hun wederom sterke nieuwe singles. Hun intense concerten zijn steeds een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden!

Live optreden
€ 1900
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

De Geest op uw event?

Boek nu

Boek nu De Geest

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *