De Bende

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment

Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat Lisa Michels (K3 zoekt K3) & Joyce Beullens (Studio 100 TV) samen met hun muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!

De Bende tovert zichzelf live om tot Mega Party Machine die een hyperbesmettelijk Feestvirus verspreidt… hou je dus klaar voor 1 uur hits voor kids, non stop tot je kaken stijf staan van het lachen en meebrullen!

Op speciale aanvraag komen zelfs bekende vrienden als Piet Piraat, Mega Mindy of Kabouter Plop meeswingen op het podium. Zo onweerstaanbaar is De Bende!

live optreden
€ 3350
1 x 60 min.
De Bende met Piet Piraat
€ 4875
live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)
De Bende met Mega Mindy
€ 5975
live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)
De Bende met Plop
€ 5975
live optreden 1 x 60 min. (incl. gastoptreden 1 x 30 min.)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

De Bende op uw event?

Boek nu

Boek nu De Bende

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *