Davy Gilles

Davy Gilles heeft zich ongetwijfeld opgewerkt tot één van Vlaanderens grootste zangtalenten. Een jongeman die zich perfect weet aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt. Davy zong al verschillende radio 2 hitjes bij elkaar en was hiermee steeds te bewonderen in verschillende radio en tv programma’s. ‘Ieder moment’, ‘Niet denken maar doen’ en ‘Laat me nooit meer gaan’ zijn maar enkele pareltjes uit zijn prachtalbum Samen Sterker. Davy speelde ook hoofdrollen in de musicals Sneeuwwitje, Doornroosje, Romeo en Julia, Mamma Mia en Grease. Als acteur speelde hij o.a. in Familie en Wittekerke.

Davy Gilles’ grootste passie blijft zingen en het publiek entertainen en dat bewijst hij ook samen met zijn collega’s van De Romeo’s of met zijn vrouw Sasha. Of je Davy Gilles nu solo boekt, met Sasha&Davy of met De Romeo’s: 1 ding staat vast: Het is altijd leuk en een absolute aanrader!

bandoptreden
€ 1495
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Davy Gilles op uw event?

Boek nu

Boek nu Davy Gilles

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *