David Vandyck

‘Een Superlange Nacht’, ‘Met Heel Mijn Hart’, ‘Wat Een Wonder’, ‘Een Glas Koele Witte Wijn’, ‘Waar Jij Ook Gaat’ (duet met Corry Konings): het zijn slechts enkele hits van David Vandyck.  Zijn debuutalbum ‘Dichtbij’ werd bekroond met een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren.  Met zijn tributeplaat ‘Zingt Will Tura’ krijgt Vlaanderen voor het eerst een andere David te zien. Een live performer en zijn band die met klasse een ode brengen aan de meester van het Vlaamse lied tijdens een bijhorende uitverkochte theatertournee doorheen Vlaanderen. Met dat album, onder eigen label, staat David maar liefst 32 weken lang in de Ultratop.

Met ‘Ik Leef Voor Jou’ in 2018, voor het eerst onder de vleugels van Warner Music Benelux, gaat het heel hard. Wekenlang staat hij op nummer 3 in de Vlaamse Top 50 en wordt David genomineerd voor Radio 2 Zomerhit waar hij meteen ook mag optreden tijdens de slotshow voor een klein miljoen kijkers op Eén.  Er volgt een album met Gordon Groothedde (één van de producers van Marco Borsato) en het Metropole Orkest. Later volgen nog ‘Weer Even Klein’, ‘Om Je Heen’, ‘Beiregoe’ en ‘Heel Alleen’ (duet met de Nederlandse Thomas Berge) als singles. Intussen heeft het album op Spotify ruim 800.000 streams!

2019 stond voor David synoniem aan een samenwerking met Nick & Simon in Kursaal Oostende, een optreden als opening act van Dana Winner in de Lotto Arena van Antwerpen en de eerste succesvolle stappen richting Nederland. ‘Ik Leef Voor Jou’ wordt bij onze Noorderburen gebombardeerd tot ‘Paradeplaat’ bij Sterren.NL en er volgen heel wat TV-optredens bij ondermeer ‘Tijd voor Max’ en ‘5uurLive’ bij RTL4. Tot slot, als kers op de taart, ontvangt David de award van ‘Beste Zanger’ tijdens het Gala Van De Loftrompetten, de oudejaarsshow van MENT TV in samenwerking met VLAPO, SABAM en Radio 2.

Een veelbelovende kop én stem dus, die veel van die verwachtingen al inloste. 
Nu ook de verwachtingen van jouw event waarmaken? David is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

bandoptreden
€ 1850
1 x 40 min. voor 23u00
bandoptreden
€ 2250
1 x 40 min. na 23u00
Live optreden
€ 3995
1 x 90 min.
Kerstconcert
€ 5400
1 x 90 min inclusief klank- en lichtinstallatie tot 500 personen

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu David Vandyck

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu David Vandyck

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]