Close-up goochelaar Stephan Siro

Close-up goochelaar Stephan Siro is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Als u aan goochelen denkt, denkt u vaak aan een stereotype oude grijze man die een konijn uit zijn hoed ‘tovert’. Bij Stephan Siro is dit zeker niet het geval. Hij staat namelijk bekend als de jongste illusionist van BelgiĆ« met zijn originele en dynamische shows.

Stephan Siro gaat van tafel naar tafel en presenteert op een stijlvolle manier recht onder de ogen van uw gasten de meest magische effecten waarover ze gegarandeerd nog lang zullen napraten.

Het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, gebeurt onder de neus van uw gasten. Meestal tijdens het diner tussen de verschillende gangen door. De interactie en betrokkenheid maken de ervaring onvergetelijk voor uw gasten. Walk around is een variant voor bijvoorbeeld recepties waarbij Stephan zich vermengt tussen uw gasten. Ideaal tijdens diners, recepties, manager meetings, openingen, beurzen, jubileums, …

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Close-up goochelaar Stephan Siro op uw event?

Boek nu

Boek nu Close-up goochelaar Stephan Siro

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *