Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Jelle Cleymans & Jonas Van Geel zijn beste vrienden. Noem ze gerustbloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken. Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op.

Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL. Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven. Maar nu brengt het duo CLEYMANS & VAN GEEL een allereerste album uit met eigen songs. Omdat het tijd werd. Omdat Jelle en Jonas al lang genoeg Ik wil je hebben gezongen. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hebben.

Dit resulteert in hun debuutplaat met singles ‘Aan De Liefde Ten Onder’, ‘Tijgers’ en ‘Senorita’.

Cleymans & Van Geel zijn in 2021 te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’.

 

live optreden
€ 7550
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Cleymans & Van Geel op uw event?

Boek nu

Boek nu Cleymans & Van Geel

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *