Chapter Two

Chapter Two

Vlaanderen barst van het muzikale talent. Om dat verborgen talent bloot te leggen, startte VRT-jongerenzender MNM voor het derde jaar op rij zijn zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen.

Chapter Two won deze wedstrijd en keerde naar huis met een gouden plaat. Grego en Lennert volgen zo INE op als derde MNM Rising Star en zijn vaak te horen op MNM.

Chapter Two bestaat uit twintigers Grego Van Holderbeke en Lennert Haenen, vrienden uit Bilzen. Zij brachten de cover “Bad liar” van Imagine Dragons. Hun muzikale helden zijn:  Ed Sheeran, Bruno Mars, Justin Timberlake, Jonas Brothers, Shawn Mendes, Beyonce en ook van een Whitney Houston blijven ze niet af.

De jongens zaten al in de studio met Hans Francken en daar volgden Burn en Anybody Like You uit.
Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Bandoptreden met 1 muzikant
€ 1900
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Chapter Two op uw event?

Boek nu

Boek nu Chapter Two

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *