Celien is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Een frisse, jonge artieste op uw podium. 

Op 29 januari 1993 werd in de Kempen Celien geboren als enige dochter van Margriet Hermans. Door de carrière van haar moeder werd muziek een belangrijk onderdeel in haar opvoeding.
Celien ontpopt zich als een talentvolle liedjesschrijfster maar vooral als een jongedame met een unieke stem. Haar deelname in 2013 aan “De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen” ging dan ook niet onopgemerkt voorbij.

Met haar piano, muziektrack maar ook met haar vijfkoppige live-band, geniet ze van elk moment op het podium. 

In maart 2015 lanceerde ze haar eerste single “Open je hart” en mikt ze als Nederlandstalige zangeres op Vlaanderens enthousiaste publiek. Al snel bracht ze in juni 2015 een zomerse hit uit, getiteld “Jou alleen”, waarmee ze tijdens haar zomerconcerten in Vlaanderen op veel appreciatie kan rekenen bij het publiek. Hoewel Vlaanderen haar eigen repertoire stilaan leert kennen, brengt ze ook een waaier aan bekende, meezingbare covers. Met nummers als Mexico, Hello, Simply the best en de ABBA-medley neemt Celien jong en oud mee op een muzikale reis doorheen de grootste hits.
 

 

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Celien op uw event?

Boek nu

Boek nu Celien

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *