Camille

CAMILLE is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaan we vaker horen! Een eer die de West-Vlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar als stem voor bewezen meezingers Vergeet De Tijd en Vechter. Dat deed ze dan al onder de vleugels van Niels William, waar ze een platencontract tekende bij CNR Records. Een gouden toekomst aan de horizon.
Die ze nu al beleeft: met haar singles ‘Vuurwerk’, ‘Geen Tranen Meer Over’, ‘Kleur’, ‘In De Regen’ die torenhoog scoren in de Vlaamse hitparades.

Intussen in het hart gesloten door tv-kijkend Vlaanderen en haar LikeMe fans maar ook op het podium gegarandeerd… vuurwerk: CAMILLE.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Camille op uw event?

Boek nu

Boek nu Camille

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *