Café Flamand

 

PETER VAN DE VEIRE & MIGUEL WIELS EN GASTEN 50 jaar geleden stond Bobbejaan Schoepen op nummer 1 met ”Ik heb Eerbied voor jouw Grijze Haren”. Een jaar later scoorde Will Tura met ”Eenzaam Zonder Jou”. Noem het gerust de officieuze start van de commerciële Vlaamse muziek. 50 jaar later kunnen we een paar iPods vullen met Vlaamse hits. En dat willen Miguel Wiels en Peter Van de Veire deze zomer vieren. Omdat ze eerbied hebben voor die hits. En ook omdat ze eenzaam zijn zonder jou. Dus vieren ze het mét publiek. Met live-muziek.
Met CAFE FLAMAND!
Stel u even voor: een warme binnenstad, wreed schone mensen én een prachtig podium. Daarop: (Hey) Lekker Beest Miguel Wiels met zijn live-band én (Dag) Vreemde Man Peter Van de Veire met zijn microfoon. Met uitsluitend Vlaamse Klassiekers die het publiek kunnen meebrullen.

Ze nemen elke keer 2 straffe Vlaamse artiesten mee. Paul Michiels, Walter Grootaers, Kris Wauters, Belle Perez, Udo, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Free Souffriau, Johan Verminnen, Axl Peleman … maar je weet nooit van tevoren wie het zal zijn. CAFE FLAMAND zorgt voor het grootste karaoke-feest van Vlaanderen.

 

Live optreden
€ 7850
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Café Flamand

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Café Flamand

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]