Bram & Lennert

Bram & Lennert

De twee jonge Ninovieters Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 13 jaar samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert. De originele covers die ze op ieder event weten te brengen geven een heel nieuwe dimensie aan de nummers, zoals enkel zij dat kunnen. Daarnaast kunnen ze niet alleen uit de voeten met een op voorhand vastgelegde playlist, maar maken ze ook gebruik van het jukebox-concept: het publiek vraagt en Bram & Lennert draaien!

De heren speelden het voorprogramma van de Sportpaleisconcerten van Niels Destadsbader en verkochten hun eigen 2 “Dansen-shows” en kerstconcerten in een mum van tijd uit.

Sfeer ten voeten uit: Bram & Lennert!

Akoestisch duo-optreden
€ 2400
1 x 90 à 120 min.
Live optreden
op aanvraag
1 x 75 à 90 min.
Kerstconcert met live band
€ 5000
1 x 90 min of 2 x 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Bram & Lennert op uw event?

Boek nu

Boek nu Bram & Lennert

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *