10 JAAR BRAHIM

Om het feestjaar “10 jaar BRAHIM” in te zetten, mocht Brahim op 6 maart 2013 de Lotto Arena in Antwerpen in vuur en vlam zetten als support act van The Jacksons.

In 2013 viert Brahim zijn 10 jarig jubileum en eind februari bracht hij zijn nieuwe album “1984” uit.
Samen met zijn live-band stelde Brahim op woensdag 6 maart zijn nieuwe album voor in de Lotto Arena. Dit als support act van de legendarische broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson. Deze waren samen met hun betreurde broer Michael als The Jackson 5, later The Jacksons, één van de meest geliefde muzikale acts in de jaren zeventig en tachtig.

Het nieuwe album “1984” van Brahim heeft invloeden van Earth Wind & Fire, Kool & The Gang en zeker ook The Jacksons. Voeg daar de Soul van Brahim aan toe en je komt tot een Funky combinatie die ideaal past als support van The Jacksons.

Naast zijn tv- en radiowerk heeft Brahim het afgelopen jaar absoluut niet stil gezeten op muzikaal vlak. De singles “Be Mine Tonight” en “Get It Right” waren reeds een voorbode van het nieuwe album “1984”.

In 2013 was Brahim reeds 10 jaar actief in de muziek industrie (ref. Idool 2003)! “1984” verwijst naar het geboortejaar van Brahim, op 24/02 viert Brahim zijn 29ste verjaardag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beats & Basses

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Brahim op uw event?

Boek nu

Boek nu Brahim

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *