Bob Savenberg

Bob Savenberg

Als mede-oprichter én drummer stond Bob Savenberg aan de wieg van vele grote successen van Clouseau. Denk aan ‘Brandweer‘, ‘Afscheid van een vriend‘ en ‘Swentibold‘, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob verantwoordelijk is voor meer dan 40 songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau. Voeg daar hits als ‘Dansen‘, ‘Breek de stilte‘ en ‘Alleen met jou‘ aan toe en je krijgt een lange lijst van meezingers die meteen scoort bij het publiek. Ook zijn nieuwe nummers zoals ‘Liefde van mijn leven‘, ‘Looove‘ en ‘Tranende Loop‘ werden met veel enthousiasme onthaald. De combinatie zorgt gegarandeerd voor een show om u tegen te zeggen.

Sinds hij zijn carrière nieuw leven heeft ingeblazen gaat het bijzonder snel. In het voorjaar van 2022 trekt hij door Vlaanderen langs de theaters met zijn show ‘‘Van Brandweer’ tot ‘Swentibold’‘, maar vanaf mei is Bob ook helemaal klaar om met z’n live band te gaan spelen.

live optreden
€ 4350
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Bob Savenberg

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Bob Savenberg

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]