Blueberry Diamond

Blueberry Diamond

Blueberry Diamond is een muzikaal duoproject opgericht door en bestaande uit zangeres Stefanie De Meulemeester en pianist Pieter Goossens.

Pieter was reeds werkzaam als sessiemuzikant bij oa. Niels Destadsbader, De Corsari’s met Roel Vanderstukken, Els De Schepper, Helmut Lotti en tal van andere artiesten.

Stefanie zong ondermeer al de begingeneriek van de serie “Thuis” in, is actief als (backing) vocaliste bij ondermeer Coco Jr, Paul Michiels, .. en deed reeds studiowerk voor verschillende Disney films en tal van andere artiesten.

Door hun jarenlange samenwerking, passie voor het vak en expertise weten zij op elke muzikale vraag een gepast antwoord te bieden. Of het nu gaat om het opluisteren van een bedrijfsevenement of het muzikaal ondersteunen van een huwelijk of afscheid van een naaste, zij staan steeds garant voor een professionele en kwalitatieve uitvoering.

Blueberry Diamond serveert u een breed repertoire aan muzikale stijlen, van jazzy soulsongs tot hedendaagse pop. Als DUO vormen zij de basisbezetting, maar formules met extra muzikanten (bassist, saxofonist, ..) zijn tevens mogelijk.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Blueberry Diamond op uw event?

Boek nu

Boek nu Blueberry Diamond

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *