Belle Perez

Belle Perez

Belle Perez is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Geen Fiesta zonder Perez!

Haar alom bekende klasse en zangkwaliteit, in het spannende pakje van een partyanimal.
Dàt is Fiesta Perez, Belle Perez in feest-uitvoering. Natuurlijk krijg je Belle’s beste in pure danspop-stijl voorgeschoteld, snediger, sensueler en stoerder dan ooit: Enamorada, El Mundo Bailando… 

En dan knalt daar een extra lading Spaanse peper de zaal in op de bloedhete vibes van Born to be Alive en de strakke reggaeton van Despacito. Het opzwepende Let’s get Loud, de stomende soul van Dancing on the Ceiling of het catchy Locked out of Heaven van Bruno Mars… Already dancing?

Je gaat er van dansen als in Cuba en feesten als op Ibiza, van de Macarena tot Lambada. Belle neemt je mee in een super-set vol dance-hits en old-school latin feel.

Mark our words: Rhythm is gonna get you.

Bandoptreden
€ 2950
1 x 40 min.
Fiesta Perez - Live
€ 6975
1 x 75 min.
gastoptreden
€ 3825
6 nummers (incl. 1 repetitie)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Belle Perez op uw event?

Boek nu

Boek nu Belle Perez

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *