Bart Herman

Bart Herman

Bart Herman groeide op in een muzikaal gezin.
Naast zijn vader Frans Herman waren ook zijn grootvader en overgrootvader muzikanten.
Hij liep lagere en middelbare school in Kortrijk, St-Niklaas en Wetteren. In 1981 studeerde hij af als licentiaat in de Germaanse filologie aan de katholieke universiteit Leuven. Na zijn legerdienst werkte hij aan de universiteit als literair vertaler binnen de afdeling Sinologie en Engelse literatuur.

Een boeiend figuur dus, die door collega’s in de muziek en journalisten wel eens omschreven wordt als ‘De Vlaamse Bob Dylan’. En dat zijn terechte complimenten voor singer-songwriter en veelzijdig artiest Bart Herman. Met ‘Ik ga dood aan jou’ realiseerde hij in 1993 de doorbraak bij het grote publiek. ‘Maanlicht op zee’, ‘Ode aan de zon’ en ‘Slaap m’n kind’ zijn een paar voorbeelden van de vele songs waarmee hij elk radiostation passeert. De ‘chouchou’ van het Vlaamse publiek trekt ook nu volle theaterzalen, waar iedereen aan de lippen hangt.

 

live optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Bart Herman

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Bart Herman

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]