Barbara Dex

Ook al dacht Barbara als dochter van een zingende vader in het begin van de jaren 90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 17 jaar mee aan de Vlaamse top.
En al die tijd onderscheidde Barbara zich met een prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige country-rock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.
Ook op het podium staat Barbara steeds heel overtuigend. Ze voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Barbara Dex is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Live optreden
€ 3025
1 x 90 min.
akoestisch optreden
€1950
1 x 50 min.
gastoptreden
€1800
bij harmonie, exclusief repetitie (€ 250), incl. arrangementen.
kerstconcert
€ 2600
1 x 80 min. met 2 muzikanten (incl. PA tot 350 pers.)
kerstconcert
€ 3700
1 x 80 min. met piano en 4 strijkers (incl. PA tot 350 pers.)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Barbara Dex op uw event?

Boek nu

Boek nu Barbara Dex

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *